dimarts, 18 de febrer del 2014

Sortida a l'Auditori Enric Granados de Lleida.

Gaudim del Jazz! 

Marc Gasull Molins:
El passat dimarts vam anar a fer una excursió a Lleida amb els companys de 3r A i B i els de 4t que fem Música com a matèria optativa. Vam marxar de Seròs a les 10:30 amb autobús: érem molta gent. Quan vam arribar a Lleida, ens vam posar tots davant de l’Auditori Enric Granados i vam esmorzar una mica. Tot seguit, ens van fer passar cap a dins i ens van dir que seguéssim.

Mar Font Martí:
vam gaudir d’un Concert de Jazz a càrrec de la Banda Municipal de Lleida. Aquest, consistia en explicar la història d’aquest estil musical mitjançant la narració de la vida d’un nen, els pares del qual havien estat esclaus i, per tant, havien seguit la trajectòria del jazz. Ens van representar cançons conegudes i l’essència d’aquesta música et recorria les venes.

Marc Gasull Molins:
l’actuació va durar més o menys una hora i, a mí especialmente, em va agradar bastant, i en part, també estàvem en bon lloc. Quan es va acabar el concert ens van fer sortir cap afora i allí ens van deixar una estona lliure i llavors ens van cridar les profes i vam marxar cap a Seròs.

Esperant a les escales de l'Auditori.

Dins la sala de concerts.